مسئول مرکز جهادکشاورزی قطرویه گفت: كارگاه آموزشي پيشگيري از تب كريمه كنگو ويژه دامداران با حضور جمعي از بهره برداران در محل مسجد جامع شهر قطرويه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، مجتبی شعاع اظهارکرد: در ابتداي اين كارگاه آموزشي اهميت آموزش و نقش آن در اعتلاي سلامت كشاورزان و اعضاء خانواده آنان گوشزد شد و در ادامه حمیدرضا ممتازيان رئيس شبكه دامپزشكي شهرستان با اشاره به شروع فصل گرما و تشديد فعاليت كنه ها كه عامل انتقال بيماري خطر ناك تب كريمه كنگو هستند؛ عوامل ايجاد و انتقال اين بيماري را تشریح و راهكارهاي پيشگيري از آن را بیاننمود.
ممتازیان تصریحکرد: ذبح دام ميباید در كشتارگاه انجام شود و از گوشت فاقد تأييدیه سازمان دامپزشكي استفاده نشود. وی افزود: توصيه مي شود به مدت 24 ساعت، لاشه گوسفند را پس از ذبح در يخچال نگهداري کنند و سپس با پوشيدن دستكش آن را قطعه قطعه كرده و مورد مصرف قرارهند.