پتاسیم در مواد خوراکی نظیر سالمون، شیر پرچرب، مرکبات، چای سیاه، لیموشیرین، قهوه سیاه، سبزیجات، غلات، آب نارگیل، عدس، موز و مغزیجات آجیلی نظیر بادام یافت می شود.
محققان عنوان می کنند کمبود پتاسیم می تواند منجر به ضعف و خستگی، یبوست، تحریک پذیری، گرفتگی عضلات، گرفتگی عضلات شکمی، نفخ و فشارخون شود. در ادامه به فواید مصرف پتاسیم اشاره می شود.
کمک به کنترل فشارخون: محققان به افراد مبتلا به فشارخون بالا، پیروی از رژیم غذایی DASH را توصیه می کنند، چراکه این رژیم غذایی سرشار از پتاسیم و مقادیر کمتر سدیم است.
کمک به از بین بردن سلولیت: تجمع مایع یکی از فاکتورهای اصلی بروز سلولیت است. از اینرو مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم می تواند به کاهش ظهور سلولیت کمک کند.
افزایش سلامت استخوان ها: پتاسیم با خنثی سازی انواع اسیدهای موجود در بدن به حفظ کلسیم کمک کرده و می تواند موجب قوی ترشدن استخوانها شود.
فرآوری درست مواد غذایی: به منظور فرآوری و استفاده از کربوهیدرات های مصرفی، بدن شما به پتاسیم نیاز دارد. همچنین برای ساخت پروتئین و عضلات هم بدن نیاز به پتاسیم دارد.