«الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ»      عاقلان هدایت یافته،حرفها را میشنوند و سپس بهترین را انتخاب میکنند(سوره مبارکه زمر آیه 18)      
دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 08:31 - 2024 April 29
کد خبر: ۹۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
بِپا خودتو
کدو به دلیل رطوبت رسانی مناسب در افراد دارای مزاج خشک، مانع از آلزایمر، پیری زودرس، کم خوابی و اختلالات خواب می شود.



مصرف آن برای سلامت چشم مفید است و به طور چشمگیری، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. مواد موجود در این گیاه برای حفظ استخوان و دندان مفید است. مصرف آن موجب تنظیم میزان قند خون می شود. مصرف دانه کدو کلیه ها را تقویت می کند و مانع از به وجود آمدن سنگ کلیه می شود. استفاده از کدو به بالا رفتن احساس آرامش و شادابی در فرد کمک می کند و مانع از بروز افسردگی می شود. خاصیت مدر دارد و به دفع سموم بدن کمک می کند. در تهیه پوره کدو حلوایی تخم های کدو حلوایی را جدا کرده ولی پوست آن را جدا نکنید سپس کدو حلوایی را همراه پودربادام، دارچین و کمی شکر بخار پز کرده و میل کنید. می توان آن را به صورت یک میان وعده (مثلاً ساعت 10 صبح و 4 عصر) یا در موارد ضعف مصرف کرد.

راضیه دیانت
منبع: تولیدی
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین