یادداشت اختصاصی نای ذی نیوز به بهانه انتشار تیزر برگزاری چهارمین دوره جشنواره بین المللی شعر فاطمی در سایه سار طوبی
سال گذشته چهارمین جشنواره بین المللی شعر در سایه سار طوبی با موفقیت و استقبال بینظیر مردم، هنرمندان و شاعران از سراسر کشور، در شهرستان نیریز برگزار شد.
این رویداد فرهنگی که به یکی از مهمترین گردهماییهای ادبی کشور تبدیل شده، توانست بار دیگر جلوهای از اصالت و فرهنگ غنی این منطقه را به نمایش بگذارد.
شاعران برجسته داخلی و خارجی با سرودههای خود در وصف اهلبیت (ع) و ارزشهای اسلامی، در این جشنواره شرکت کردند و فضای شهرستان نیریز را با عطر شعر و ادب و اهل بیت آمیختند.
آنچه این جشنواره را از دیگر رویدادهای مشابه متمایز میکند، نقش محوری حسین غضنفرنژاد، ریاست دادگستری نیریز است. او به عنوان مدیری خلاق و آیندهنگر، خود را تنها در چارچوب وظایف رسمی دستگاه قضا محصور نکرده و با دیدگاهی فرهنگی و مسئولانه، ابتکاری بدیع را در شهرستان نیریز پایهگذاری کرده است.
غضنفرنژاد با درک این حقیقت که برای پیشگیری از وقوع جرم، باید با سلاح فرهنگ ناب اهلبیت (ع) و هنر به مقابله با ناهنجاریها پرداخت، گامی بزرگ در این مسیر برداشته است.
این مدیر توانمند با استعانت از دامن حضرت زهرا (س) توانسته در شهرستانی که به نام مبارک حضرت فاطمه (س) مزین است، هویتی فرهنگی و پویا خلق کند.
امروز دبیرخانه دائمی جشنواره بینالمللی طوبی در نیریز دایر شده و به عنوان میراث ارزشمندی از دستگاه قضا در این شهرستان باقی خواهد ماند.
این دستاورد فرهنگی نه تنها نقطه عطفی در حوزه شعر و ادب است، بلکه نشان از تفکر بلندمدت مدیریتی است که به جای رویکردهای تدافعی در حوزه خدمتی خود و محصور ماندن در چهارچوب بخشنامه ها، با خلاقیت و پیشگامی ، الگویی موفق در ارائه خدمات به مردم گام برداشته است.
سیره و روش برخورد با چالشها توسط رئیس دادگستری نیریز میتواند الگویی الهامبخش برای بسیاری از مدیران و مسئولین کشور باشد.
ابتکار عمل در حوزه خدمتی، نگاه رو به جلو و پرهیز از انفعال، عواملی هستند که باعث شدهاند این جشنواره به رویدادی ماندگار و البته بسیار تاثیر گذار تبدیل شود.
انتظار میرود سایر مسئولین نیز با پیروی از این الگو، در راستای ارتقای فرهنگی و اجتماعی حوزههای خود و ارائه خدمات به مردم ، پیشگام باشند و از ظرفیتهای فرهنگی به نحو احسن در خدمت ارتقا و توسعه سطح رضایتمندی مردم استفاده کنند.
چهار دوره برگزاری موفق این جشنواره، نمادی از استمرار و پشتکار در احیای هویت فرهنگی نیریز است.
حسین غضنفرنژاد با نگرشی فراتر از مسئولیتهای روزمره، ثابت کرده است که دستگاه قضا نیز میتواند علاوه بر اجرای وظائف ارزشمند ذاتی خود در عرصه فرهنگسازی نیز پیشرو باشد.
این رویکرد نه تنها در کاهش آسیبهای اجتماعی مؤثر بوده، بلکه در ارتقا اعتماد عمومی بیش از پیش به دستگاه قضا نیز بسیار موثر بوده.
و چه زیبا، بجا و خوش سلیقه شورای شهر *نشان شهروند افتخاری* نی ریز به این مدیر ارزشمند اعطا نمود تا گواهی باشد بر قدرشناسی مردم فهیم این شهر و قوت قلبی باشد برای مسئولینی که خدمت صادقانه به خلق الله سرلوحه زندگیشان است