بهنوش سبحانی با اعلام این خبر گفت: در
راستای برنامه حمایتی تغذیهای بنیاد علوی به منظور حمایت از زنان نیازمند
باردار و شیرده روستایی، 273 سبد کالا با همکاری واحد تغذیه شبکه بهداشت و
درمان توزیع شد.
وی
هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح سلامت تغذیهای زنان باردار و شیرده
عنوان کرد و افزود: غذایی که در دوران بارداری مصرف میشود نیازهای
تغذیهای مادر و همچنین رشد جنین را تأمین میکند ولی متأسفانه محرومیتهای
اقتصادی و درآمد پایین در بسیاری از موارد منجر به کاهش توان خرید
موادغذایی مناسب و با ارزش میشود.
سبحانی
افزود: این سبد حمایتی حاوی 10 قلم موادغذایی شامل برنج، لوبیا، عدس، مرغ،
نخود، لپه، خرما، پنیر و روغن بود که میان زنان باردار و شیرده توزیع شد.
کارشناس
ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اینکه این طرح هر دوماه یک
بار انجام میشود عنوان کرد: مادران باردار از ماه چهارم بارداری تا 6 ماه
پس از زایمان که دارای شرایط خاص باشند بسته حمایتی دریافت خواهند کرد.
او
مادران باردار و شیرده با شاخص بهداشتی پایین نظیر وزن کمتر از 45
کیلوگرم، وزنگیری نامطلوب، کمخونی، دو قلویی و چند قلویی که از نظر وضعیت
اقتصادی دچار مشکل باشند را به عنوان شرایط این طرح برشمرد و اضافه کرد:
این افراد توسط بهورزان خانههای بهداشت روستایی شناسایی و به ستاد شبکه
بهداشت و درمان معرفی میشوند.
بهنوش
سبحانی با بیان اینکه قبل از شروع توزیع برای مادران باردار کارگاه آموزشی
اهمیت تغذیه در دوران بارداری برگزار شد، خاطر نشان کرد: این طرح هشتمین
دوره توزیع سبد حمایتی در سال 1397 بوده است.