دلیل نامگذاری شیرینی هفت فنجانی این است که مواد
اصلی آن، از هفت فنجان تشکیل شده است. این شیرینی بسیار خوشمزه است و به
آسانی تهیه می شود.
مواد لازم:
آرد سفید: 1 فنجان
آرد سمولینا: 1 فنجان
پودر نارگیل: 1 فنجان
روغن: 1 فنجان
ماست: 1 فنجان
شکر: 1 فنجان
شربت آماده: 1 فنجان
بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ: دو عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا
مواد خشک را با یکدیگر مخلوط می کنیم و در آخر ماست و تخم مرغ را به آنها
اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. سینی فر را چرب کرده و
مواد را داخل آن پهن می کنیم و سطح آن را صافه می کنیم. سپس در فر با درجه
حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم. بعد سینی را از
فر بیرون آورده و با چاقو برش های لوزی مانند به شیرینی آماده شده، می
زنیم و به دلخواه روی آن را با بادام یا پودر پسته تزئین می کنیم. در آخر ،
همانطور که شیرینی ما داغ است، شربت شکر را که از قبل آماده کرده ایم، روی
شیرینی ها می ریزیم و وقتی به خورد آن رفت، آنها را در ظرفی مناسب قرار می
دهیم.