«الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ»      عاقلان هدایت یافته،حرفها را میشنوند و سپس بهترین را انتخاب میکنند(سوره مبارکه زمر آیه 18)      
دوشنبه - ۲۶ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۲۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰

برگزاری جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی با محوریت بررسی چالش‌های اجرای نان کامل در استهبان

جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور نمایندگان فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، اداره صنعت و معدن، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی در تاریخ 1404/08/21 برگزار شد. هدف جلسه بررسی چالش‌های طرح «نان کامل» و ارائه راهکارهای تداوم آن بود.

اعضای شورا بر اهمیت اصلاح الگوی مصرف نان و جایگزینی نان سفید با نان کامل تأکید کردند. همچنین، ارزش تغذیه‌ای بالای نان کامل و ضرورت فرهنگ‌سازی در سطح جامعه مطرح شد.

 

برگزاری جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی با محوریت بررسی چالش‌های اجرای نان کامل در استهبان

عملکرد طرح در سال گذشته ارزیابی و پیشنهادهایی برای رفع موانع اجرایی ارائه شد، از جمله: تأمین آرد کامل با کیفیت، تعیین قیمت مناسب، آموزش نانوایان و نظارت مستمر بر کیفیت نان کامل.

در پایان مقرر شد جهاد کشاورزی آرد کامل را تأمین و توزیع کند و شبکه بهداشت اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهد. ادارات صنعت و اتاق اصناف بر قیمت‌گذاری و عرضه نان کامل نظارت کنند.

خبرنگار : راضیه دیانت
منبع: تولیدی
نظرات بینندگان