در گشت مشترک اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان استهبان با حضور بازرسان اداره صمت، شبکه بهداشت و اتاق اصناف از واحدهای خبازی شهرستان امروز ۲۸ بهمن ماه بازرسی و نظارت انجام شد.
در بازدیدهای انجام شده از واحدهای خبازی، تعداد دو پرونده تخلف برای دو واحد به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات صنفی و بهداشتی تشکیل شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان استهبان در حاشیه این بازرسیها عنوان کرد: رعایت کیفیت، وزن نان و بهداشت محیط در اولویت بازرسیها قرار دارد و با واحدهای متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
موسایی پوردر ادامه از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی و اقتصادی در واحدهای خبازی، مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با مرکز جامع مدیریت یکپارچه پاسخگویی وزارت صمت به شماره ۱۲۴ گزارش دهند.
همچنین در این گشت مشترک موارد زیر مورد بررسی قرار گرفت:
رعایت نرخ مصوب نان
کیفیت آرد و نان
وضعیت بهداشتی واحدهای خبازی و پرسنل
رعایت ساعات کار واحدهای خبازی
توصیههای اداره صنعت، معدن و تجارت به واحدهای خبازی:
رعایت کامل قوانین و مقررات صنفی و بهداشتی
استفاده از آرد مرغوب در پخت نان با کیفیت
رعایت وزن چانه نان
بهداشت محیط کار و پرسنل
ارائه خدمات مطلوب به مشتریان