یکی از تولیدات شهر مشکان که به سیاق سابق تولید میشود و هیچ گونه دخل و تصرفی و استفاده از کود و سموم شیمیایی در آن استفاده نمیشود، تولید شیره است.
شیره مشکان که از انگورهای دیم منطقه واقع در باغ های اطراف مشکان و در دل کوها برداشت میشود، صبحانه مقوی و میان وعده عالی ۱۰۰درصد طبیعی است که مشتریهای خاص خود را از شهرهای اطراف هم جذب کرده است.
در سال های وفور انگور، کارگاههای شیره پزی که تعداد آن حدود 8 کارگاه هست در مشکان فعال می شوند.
در زمستانهای برفی، برف شیره هم علاقه مندان خاص خود را دارد اما برفی که با شیره انگور مشکان خورده شود خاطراتش حداقل تا برف سال دیگر در ذهنها باقی می ماند